Despre noi

Companie de incredere

Stilios Com Srl este o firma cu capital romanesc infiintata de peste 15 ani care a reusit de-a lungul timpului sa aduca reale beneficii mediului inconjurator.

Noi raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra iar obiectivul nostru principal este sa ne va scapam de deseurile adunate si sa ocrotim natura in mod decisiv.
Nu fiti nepasatori ci implicati-va direct in actiune, in spirit umanitar. Puteti deveni si dumneavoastra partener fidel in ceea ce priveste procedeul de reciclare pentru un plus de frumos adus vietii. Noi ne implicam in activitatea de colectare si valorificare a deseurilor feroase, neferoase, plastic, sticla sau hartie si carton. De-a lungul timpului ne-am castigat experienta in domeniu, ceea ce ne face apreciati si mai mult de catre clientii nostri. Activitatea de reciclare are ca scop final valorificarea deseurilor se se aduna zilnic.

despre noi

Apelati cu incredere la Stilios Com Srl si alaturati-va echipei de oameni solidari care vor sa infrunte toate problemele ecologice existente. Zilnic se aduna hartie, carton si pet-uri iesite din uz, rezultate in urma activitatii din diferite domenii. Noi oferim solutii de preluare a deseurilor reciclabile pentru a fi siguri ca le putem valorifica si reintegra in circuitul cotidian. Echipa noastra face eforturi mari pentru a mentine intact mediul inconjurator si a ne bucura de beneficiile aduse. Aceasta este responsabilitatea noastra, umana care ne defineste spiritul ecologic.

Daca vreti si dumneavoastra sa va alaturati spiritului de echipa, nu ezitati sa ne contactati numaidecat. Noi va stam la dispozitie oricand aveti nevoie de serviciile noastre deoarece consideram ca trebuie sa ne tratam clientii cu respect si consideratie. Stilios Com Srl este partenerul dumneavoastra de incredere in lupta cu deseurile si va ofera servicii profesionale, la standarde calitative inalte. Noi beneficiem de tehnologie moderna care ne usureaza inzecit munca si scurteaza in mod semnificativ drumul pana la aparitia noilor intrebuintari, pe scara larga.

Ne poti suna

0789.987.567

Office

Program L-V 08:00-20:00

Email

stilios.com@gmail.com